За нас

За нас

Добре дошли на сайта на Панадол България. Когато става въпрос за справяне с болката, ние сме по-силни заедно.

Панадол е сред водещите болкоуспокояващи лекарствени продукти с парацетамол в цял свят. Ние знаем, че болката се проявява под различни форми и по различни причини. Тя е индивидуална, естествена част от човешката природа и е важен сигнал за нашите тела. Чрез познание и адекватно лечение ние можем да се научим, как да се справяме с ежедневните болки, така че те да не бъдат бреме за нас или за онези, които обичаме.

Лекарствената гама Панадол включват продукти с различни концентрации, продукти – специално създадени за деца, както и за облекчаване на симптомите при настинка или грип.

Болката може да бъде комплексна и с неясен произход, затова на нашия сайт може да откриете информация, посветена на причините за болката и как да изберете правилното за вас болкоуспокояващо средство Панадол. Заедно с това ще ви помогнем да научите техники, с които да се справяте с болката, и ще ви дадем съвет, как да се върнете към нормалното си състояние.

Ние вярваме, че колкото повече работим заедно и си помагаме взаимно, толкова повече можем да постигнем в справянето с болката. Затова, наред с разработването на иновативни продукти, ние сме посветени на това да градим връзки с хората и да им помагаме в грижата за техните близки.

Тук можете да разгледате споделено съдържание и да прочетете препоръчани статии, които ще ви информират за нови възможности за лечение, както и да откриете по-бързо това, от което се интересувате.

Нашият впечатляващо голям опит – когато имате нужда от него

Ако желаете да ни изпратите обратна връзка за опита си с нашите продукти, или да споделите мнение за това, как бихме могли да подобрим нашите услуги, ние с удоволствие ще откликнем. Защото вярваме, че ако работим заедно повече, ще постигаме повече.

Екипът на Панадол