Полезна информация

Healthy weekend за силни, уверени и грижовни майки

На 31.10 и 01.11 от 12 часа Panadol Baby организира семеен Healthy weekend в Сердика Център София, където всички гости научиха важни и интересни факти за влиянието на храната върху детското здраве, кои са най-подходящите храни за деца от 0 до 3 години, кои са здравословните заместители на лакомствата за Хелоуин, как начинът на хранене може да повлияе на здравето и настроението на децата и много други съвети и идеи за здравословния начин на живот...

На 31.10 посрещнахме ‪Хелоуин с "Йога - мама и аз" демонстрация и уъркшоп за деца и родители, след което специалният гост Яна Данаилова от Мандала център за цялостна трансформация /супермама, инструктор по йога и консултант по здравословно хранене/ приготви вкусни и здравословни заместители на лакомствата за празника. Всички гости на събитието имаха възможността да опитат вкусни веган бонбони, здравословни десерти и плодови смутита. А за най-малките имаше много изненади в специалния детски кът, където те рисуваха, оцветяваха и се забавляваха с обучени аниматори! Специално за празника художник рисуваше детските лица с любими приказни герои.

Вторият ден от семейния Healthy weekend /01.11/ беше посветен на Супермамите – силни, уверени и грижовни. Едни от най-известните български професионалисти в областта – д-р Райна Стоянова, Биляна Йотовска и Диди Попова, дадоха съвети как да създадем култура на хранене от най-ранна детска възраст, демонстрираха питателни, вкусни и бързи рецепти, с които да спечелим завинаги малките за каузата на здравословното хранене. А специално за майките разкриха тайните за перфектна фигура в забързаното ежедневие. За забавлението на най-малките отново се погрижиха обучени аниматори в специалната детска зона за игри.

По време на лекциите майки и татковци задаваха интересни въпроси относно изграждането на здравословни хранителни навици при децата, кога какви храни да добавят към детското меню, както и кои са най-добрите идеи и съвети за поддържане на добра форма в натовареното ежедневие. Нашите специални гости с радост отговориха на всички въпроси подробно и всички супермами бяха много доволни от проведените лекции, научиха много важни неща за ползите от храната за най-малките и как да въведат плодове и зеленчуци в дневно им меню.

Следете Фейсбук страницата на Panadol baby, където ще откриете полезни съвети за деца и родители, упражнения и интересни рецепти от здравословния уикенд.