ДЕНЯ НА ДЕТЕТО! НАЙ-ВАЖНИЯТ ПРАЗНИК!

“Маргаритка“ и „Приказки без край“ с кауза за повече детски усмивки

„МАРГАРИТКА“ И „ПРИКАЗКИ БЕЗ КРАЙ“, ЗАЕДНО С ГЕРОИТЕ НА ПРОМЯНАТА
Събитие с много усмивки, музика, игри, вълшебства, приключения и емоции

На 1-ви юни 2018-та година, специално събитие за Международния ден на детето организират проект „Маргаритка“ и националната инициатива „Приказки без край“, заедно с Героите на ПРОМЯНАТА.
На 1 юни в парк „Гео Милев“ в София деца, родители и социални предприемачи ще се съберат заедно за един вълшебен, шарен и усмихнат празник за малки и големи. Целодневното събитие стартира в 10.30 ч. и ще завърши с голям концерт в 19.00 ч. със звездите на „Маргаритка“ - Вики от Мастило, Мая Бежанска, вокална група "Шоколадче“, в компанията на перкусионен ансамбъл "Тупан" към музикално училище "Любомир Пипков" и още много любими гласове. Караоке, приказки без край, танци до забрава, приключения, летни моменти, рисуване, подаръци, вълшебна лимонада, спорт, готвене на вулкан, домашни градини, сладолед, сапунени балончета и много забавления са само част от изненадите на празника. Децата ще могат да се срещнат на живо и с талисманите на двете инициативи - бухалчето на „Приказки без край“ и Маргаритка, които също са подготвили специални забавления и игри за най-малките. Един от специалните гости на празника са ParaKids – благодарение на тях, събитието дава възможност и на деца в неравностойно положение да се забавляват
активно!

“Маргаритка” и “Приказки без край” обединиха силите си в края на 2017-та година в името на една прекрасна кауза, каквато е даряването на детски усмивки. 1-ви юни е важен ден и за двата проекта, заради вярата, че децата са нашето най-голямо богатство, че е важно грижата за тях да е осъзната и че всеки от нас трябва да запази поне частица от детето в сърцето си.

Към празника на “Маргаритка” и “Приказки без край” се присъединяват и Героите на ПРОМЯНТА – най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България. На 1-ви юни ПРОМЯНАТА ще отбележи старта на петото издание на единствения в България, конкурс за социални предприемачи. А в ефира на NOVA ще има специална програма с водещи деца, които ще седнат до любимите лица на телевизията. Вълшебен и усмихнат ден на детето с „Маргаритка“, „Приказки без край“ и Героите на ПРОМЯНАТА очаква всички гости на парка „Гео Милев“ на 1 юни от 10.30 ч.

 

CHBA/CHPAN/0020/17n